MIX

Nederst på siden er en oversigt over vores træninger i MIX afdelingen - kombinerede herre og dame hold.

De fleste hold har deres egen facebook gruppe - se link i menu øverst på klubbens hjemmeside og under holdbeskrivelsen på denne side.

Holdene er gradueret i forhold til Ontrail.dk' sværhedsgrader for MTB-spor (se figur nedenfor, kilde: mtbx.dk). Det er vigtigt, at du vælger et niveau som passer til dig - både af sikkerhedsmæssige og undervisningsmæssige årsager.Tal med trænerne, hvis du er i tvivl om, hvor du hører hjemme.

 

 

 

 

 

 

TRÆNING SÆSON 2024

Alle hold starter i uge 15 - dvs. de hold der træner om mandagen har første træningsaften den 8. april kl. 17.00. Træningen løber frem til og med uge 41, umiddelbart før efterårsferien. Holdene følger skolernes ferier, hvor der ikke er træning. Som udgangspunkt vil alle hold træne i de angivne hverdage. Man kan holde sig opdateret om ændringer på de enkelte holds Facebook grupper. I vinterhavlåret kan der arrangeres træning i weekenden, dette planlægges internt på hvert enkelt hold, ligesom en evt. vinterpause kan aftales. Nogle hold kan blive slået sammen i vinterhalvåret.

Jeanne Griff (tlf. 30369327) og Søren Ole NIelsen (tlf. 60842267) er tovholdere på herre- dame- og mixhold.

 

BEGYNDER MIX


TEKNIK & MOTION MIX

  

TRAIL MIX

  

TRAIL MIX - ØVET (det er endnu ikke sikkert at holdet starter op, men følg med her på siden eller på holdets facebook side)

 

XC MIX - FART & TEKNIK I SPORET (kombineret ungdom og voksen hold)

  

  MTB TUR - MIX 

 

XC MOTION - MIX